Vegetarisk madlavning
Tilmeld
Mangler du inspiration til at spise flere grøntsager og bælgfrugter i hverdagen? Eller er en af dine kære blevet vegetar, og har du svært ved at finde på lækre retter at servere? På holdet vil vi udforske, hvordan vi på en sund og bæredygtig måde kan lave vegetarisk mad, der stimulerer vores sanser og mætter vores maver så meget, at vi glemmer, at der ikke er kød på tallerkenen.
Hver uge vil vi tilberede og spise et skønt, grønt måltid sammen. Vi starter i det danske hverdagskøkken og fremtryller vegetariske bud på blandt andet smørrebrød, bøffer og lasagne. Men vi skal også et smut ud i den store verden og undersøge de vegetariske traditioner i Mellemøsten, Asien og Sydeuropa, som kan lære os at lave vores egen tofu og falafel og lede efter den dybe, tilfredsstillende smag af umami i noget så simpelt som en tomat. Der vil være plads til spørgsmål, små oplæg og diskussioner under det fælles måltid, men kursets fokus er at få fingrene i plantefarsen, eksperimentere og smage os frem. Og forhåbentligt på at få nogle sjove og hyggelige aftener!
Praktisk information
- Hold nr:
- 26016
- Første møde:
- 14.01.26 kl. 16:30
- Sidste møde:
- 8.04.26 kl. 16:30
- Mødegange:
- 12
- Lektioner:
- 36
Pris
- Almen
- DKK 950,00